Renew Life – naturlige  og prisvindende kosttilskud
Renew Life er kosttilskud baseret på naturlige og aktive ingredienser fra urter, fibre og mælkesyrebakterier. Produkterne er formuleret af ernæringseksperter, og brandet er ét af de bedst sælgende i helsekostbranchen i hele Nordamerika. Glæd dig til fantastiske produkter med overbevisende effekt!

Pure Biotic indeholder gavnlige mælkesyrebakterier, som kan hjælpe dig med at få maven i balance. Mælkesyrebakterier er en stor gruppe bakterier, der har gavnlige egenskaber i forhold til menneskets fordøjelse og generelle helbred. Mælkesyrebakterierne forekommer naturligt i vores tarmsystem og urinvejssystem. Mælkesyrebakterier går også under betegnelsen probiotika.

De tre Cleanse produkter, First Cleanse, Pure Cleanse og Cleanse More, indeholder alle urter, der bidrager til rensning af kroppen og fremmer lever- og nyrefunktion samt normal sundhedstilstand. De fleste af urterne er fra økologisk certificeret landbrug.

FibreSmart er et unikt og velsmagende økologisk kostfibertilskud i pulverform. Det er lige til at røre ud i vand og sødet med stevia. Det indeholder bl.a. planteingredienser, som er med til at skabe balance i tarmkanalen.
AcuPharma står bag
Renew Life i Danmark
AcuPharma blev startet i Roskilde af Christina Skive og Jeanne Helsted i 1990, hvor vi var den første leverandør af kosttilskud inden for kinesisk medicin til sundhedsklinikker. Denne produktgruppe er stadig vores hjertebarn og kendetegnende for den holistiske tankegang, der går igennem hele vores produktsortimentet, der med tiden er udvidet med andre kosttilskud, medicinsk udstyr og økologiske fødevarer.

Vores passion er at finde nye og sunde produkter, og vi er konstant på udkig efter nye trends overalt i verden. Vi udvælger vores produkter og leverandører med omhu og nyder godt af en stor tillid i markedet. Vores kunder betyder meget for os, og vi passer godt på dem. Vi er stolte af, at mange af vores kunder har været med os helt fra start, og vi bruger dem ofte som sparringspartnere, når vi får nye idéer.

AcuPharma har agenturet for alle Renew Life produkter på det danske marked.
Kontakt os