Cleanse og FibreSmart
– udrensning og kostfibertilskud
Renew Life har lanceret flere spændende og meget populære udrensningsprodukter samt et velsmagende og helt unikt kostfibertilskud på det danske marked.

Cleanse produkterne er sammensat, så de stimulerer afgiftningsprocessen af kroppens 7 udrensningskanaler for udskillelse: lever, lunger, tyktarm, nyrer, huden, blodet og lymfesystemet. De er nemme løsninger til at kickstarte kroppen i en travl hverdag, uden at du behøver at indtage en bestemt diæt.
Cleanse
More
Gå til webshop
Cleanse More
Cleanse More er en plejende formular, der hjælper dig med at stimulere en normal tarmfunktion. Den har en ideel sammensætning af aloe, rabarber, rød elm, baherafrugt, tropisk mandel og indiske stikkelsbær.

Cleanse More indeholder magnesium og triphala, som bidrager til en normal tarmfunktion. For at opnå en optimal balance i kroppen er det vigtigt, at tarmens funktion er stabil, og at man kommer på toilettet mindst én gang hver dag. Utrolig mange lider af forstoppelse, men med et dagligt indtag om aftenen af Cleanse More er der gevinst hver morgen.

Dette produkt indeholder kun naturlige ingredienser.
Anbefalet daglig dosis
2 kapsler om aftenen ved behov. Kapslerne tages med et stort glas vand inden sengetid.  Bør ikke tages sammen med udrensningskure. Den anbefalede dosis bør ikke overskrides.
Sammenlign produkter
First
Cleanse
Gå til webshop
First Cleanse
First Cleanse er en mild urtekur på 15 dage, som renser din krop og bidrager til normal funktion i tarme, lever og nyrer.

First Cleanse er baseret på ekspertviden om kroppens fordøjelsessystem og er et mildt behandlingsforløb, der renser og forbereder kroppen på et renere liv. First Cleanse indeholder stor burre, mælkebøtte, hvidløg, tang, gurkemeje, hørfrø, rød elm, triphala og mange andre urter. Urter, der bidrager til rensning af kroppen og fremmer lever- og nyrefunktion og normal sundhedstilstand. Størstedelen af ingredienserne kommer fra økologisk certificerede landbrug. First Cleanse er en 15 dages kur med en dosis om morgenen og en dosis om aftenen. 

Dette produkt indeholder kun naturlige ingredienser.
Anbefalet daglig dosis
2 kapsler om morgenen og 2 kapsler om aftenen i 15 dage. Morgenkapsler tages på tom mave med et stort glas vand. Aftenkapsler tages med et stort glas vand, inden du går i seng. Drik masser af væske, mens kuren er i gang. Den anbefalede dosis bør ikke overskrides.
Sammenlign produkter
Pure
Cleanse
Gå til webshop
Pure Cleanse
Pure Cleanse er en prisvindende og mere omfattende urtekur, der på 30 dage udrenser kroppen og hjælper dine tarme, lever og nyrer til at fungere normalt.

Pure Cleanse er et todelt 30 dages avanceret urteudrensningsprogram. Det er formuleret til at stimulere afgiftningsprocessen af kroppens 7 udrensningskanaler for udskillelse: lever, lunger, tyktarm, nyrer, huden, blodet og lymfesystemet. Gennem udrensning og afgiftning aktiverer du din krop til bedre at kunne håndtere denne belastning. Reduktion af toksiner i kroppen nedsætter risikoen for at udvikle kroniske helbredsproblemer, forbedrer den generelle sundhed og kan øge energiniveauet. Kuren kan evt. strækkes over 60 dage, hvis man ønsker en knap så hurtig afgiftning af tarmen.

Dette produkt indeholder kun naturlige ingredienser.
Anbefalet daglig dosis
2 kapsler om morgenen og 2 kapsler om aftenen i 30 dage. Morgenkapsler tages på tom mave med et stort glas vand. Aftenkapsler tages med et stort glas vand, inden du går i seng. Drik masser af væske, mens kuren er i gang. Den anbefalede dosis bør ikke overskrides.
Sammenlign produkter
FibreSmart
Gå til webshop
FibreSmart
FibreSmart er et velsmagende kostfibertilskud i pulverform, der fremmer normal tarmfunktion og hjælper dig med at kontrollere vægten. Drys det på morgenmaden hver dag, eller nyd det i et glas koldt vand som mellemmåltid. På den måde er du sikker på at få et dagligt indtag af gode sunde kostfibre; dine tarme vil elske dig.

FibreSmart er lige til at røre ud i vand. Fibrene fremmer normal tarmfunktion og hjælper med vægtkontrol. FibreSmart indeholder økologiske hørfrø, akaciefiber og guargummi, som er en blanding af omkring 50 % opløselige fibre og 50 % uopløselige fibre. Dette forhold gør det muligt for FibreSmart at absorbere toksiner, overskydende kolesterol og øge eliminering – uden de obstiperende bivirkninger, som kan skabes af andre fiberprodukter.

Dette produkt indeholder kun naturlige ingredienser.
Anbefalet daglig dosis
Voksne: 1-2 skefulde* (1 skefuld = 7,5 g) dagligt. Rør 1 skefuld pulver ud i et glas (250 ml) vand, yoghurt, grød eller lignende.
*Måleske er vedlagt
Sammenlign produkter